Where Is Youtube Corporate Office Headquarters

Youtube Headquarters Address and Contact

Youtube Headquarters Location & Directions

How to Contact Youtube Corporate Office

YouTube Headquarters Contact Info

Have you ever wondered how life would be if there were no video sharing or uploading platforms? Have you ever contemplated over the thought of how you would have survived without the cute cat videos or weird viral trending YouTube videos which make you laugh like crazy? Today, YouTube is one of the most used free social media apps. YouTube has the capability to entertain people from different age groups. YouTube keeps you updated about the latest trends such as your profession, fashion tips, food, travel blogs, etc. From babies to old people, everyone is mesmerized by this wonderful social media creation. The culture of YouTube has gained a lot of popularity. More and more people have now started to choose YouTube as a voice for their passion and profession. Just like YouTube keeps you posted on all the latest trends, you can also post a letter to their address or reach out them via mail or phone through the below mentioned mediums.

YouTube Headquarters Address-

901 Cherry Ave,

San Bruno, CA 94066,

United States

Phone Number- +1 650-253-0000

Fax Number- 650-253-0001

Email- dialog@daimler.com

Website- https://www.youtube.com/

Youtube Headquarters Info & Photos

YouTube was started by Chad Hurley, Steve Chen, and Jawed Karim in 2005. Now it is one of the largest video sharing platforms of the world. The original headquarters of YouTube is located in San Mateo, California. In the year of 2007, it moved to the main headquarters, which are now located in San Bruno in California, between the cities of San Francisco and San Jose. The designing of the HQ of YouTube began in 1994 and it was finally completed in the year 1997. The current HQ consists of 6 buildings which are built in an environmental friendly manner. The HQ has an energy efficient ventilation system and also a 70,000 square foot green roof. The staff at YouTube has the liberty of enjoying a fresh environment and working with multiple views of a beautiful outdoor view. Apart from YouTube headquarters, there are 11 offices of YouTube, which are spread out across 9 different countries.

,

Youtube Headquarters List

S. No.

Country

Address

1

United States

901 Cherry Avenue San Bruno, CA 94066 

2

Ireland

Gordon House Barrow St Dublin 4 Ireland

3

India

Survey No. 13, DivyaSree Omega Kondapur Village Hyderabad, Telangana 500084 India

4

Australia

48 Pirrama Road Sydney, NSW 2009 Australia

5

Japan

Roppongi Hills Mori Tower 6-10-1 Roppongi Minato-ku, Tokyo 106-6126 Japan

Youtube Headquarters Executive Team

Susan Wojcicki

Chief Executive Officer

Susan Wojcicki became the 3rd chief executive officer of YouTube in February 2014. She was a member of the founding community of Google. The net worth of Susan Wojcicki is around $500 million.

Robert Kyncl

Chief Business Officer

Robert Kyncl is the man behind all the business decisions taken at YouTube. He joined YouTube in 2010. Robert has authored the book “streampunks: YouTube and the rebels remaking media” and is known to be one of the most knowledgeable digital executives.

Danielle Tiedt

Chief Marketing Officer

Danielle Tiedt is the chief marketing officer and VP of marketing at YouTube. She became part of the team in May 2012. She is responsible for bringing the fun and cool YouTube applications to life.

Name

Title

Martin Kon

Chief Financial Officer

Neal Mohan

Chief Product Officer

About Youtube

History

The idea of YouTube was created by Chad Hurley, Steve Chen, and Jawed Karim to upload and share video contents without any limitations. All of them were ex employers of PayPal. YouTube was founded on the famous Valentine’s Day in 2005.

They got their first investment of $3.5 million from a venture capital firm called Sequoia Capital. The famous logo of YouTube was registered as a trademark in 2004.

In October 2006, Google bought YouTube by paying a total amount of $ 16.5 million. At that time there were only 65 employees at YouTube.

In the course of time, YouTube has crossed many milestones with their exponential growth. 

Services

YouTube is a video sharing platform which allows users to view videos outside the YouTube site as well.

Users can create their own channels and upload videos. The interface also has a subscribe button which can be used by other users to follow a particular channel.

The platform of YouTube can be used as a great opportunity for selling and marketing tool. You can add keywords and phrases to the videos uploaded.

The launch of a new product and service can be marketed perfectly on YouTube by the careful creation of the content by a short video.

Viewers traffic from YouTube can be taken to other social media channels like any product or company website as well.

Facts

 • Chad Hurley, Steve Chen, and Jawed Karim were the employees of another start up company called PayPal so that the start of YouTube was funded by the bonuses received out of PayPal.
 • The first video posted on YouTube had received over 4.8 million views.
 • The Facebook, Twitter and TV are banned in Saudi Arabia, but most YouTube views come from this country after the U.S.
 • British Prime Minister Tony Blair was the first world leader who created an account on YouTube in 2007.

 • SHARON K. SNOW says:

  I AM 80 YEARS OLD, THERE IS NOT MUCH I DO NOT KNOW ABOUT CORRUPT FRED tRUMP’S FAMILY!! I SPEAK TO THE MISGUIDED tRUMPLICANS IN LANGUAGE THEY UNDERSTAND!! YOU DO NOT PRINT MY COMMENTS, HOWEVER IN PROTECTING THE tRUMPLICANS, YOU ENABLE tRUMP BY PRINTING EVERY LIE THEY TELL THE USA, YOU TELL ME, JUST HOW AMERICAN THIS IS, ARE YOU tRUMPLICANS?!!

 • Audrey Company says:

  Có bao giờ bạn nghĩ chúng tôi khi tham gia 1 sứ mệnh thì chúng tôi muốn nó hoàn thành thật sớm . Việc hành vi của người đó khiến bạn nghi ngờ và lập tức nhìn theo hình ảnh của 1 Nhóm khác mang tới . Bỗng nhiên người thực hiện vì sứ mệnh lại trở ra là kẻ sát hại Tổ chức Thiện Nguyện , hoặc tự nguyện đó . Tất cả người đó luôn giữ đúng lời hứa và giữ riêng tất cả những nội dung , Và im lặng chịu đựng . Để một ngày nào đó người đó chết đi và tai tiếng lại mang vào người bạn . Đẩy sự việc cho hiểu lầm mãi đến 1000 năm luân hồi mới gặp lại . Và cũng may Youtube & Google còn hiểu được mà tìm lại bạn đó . chứ không vì lòng nghi kỵ của con người , đã sử dụng công nghệ , theo dõi mình, ngày đêm bạn liên tục nghe tiếng nói 24h . Key Word là chìa khóa thế giới mà tôi được Google và Google Play giao cho giữ gìn.Khi về Việt Nam họ đặt 1 nội dung riêng cho Trí Tuệ nhân tạo Facebook , nhưng họ hợp tác với Nhà Mạng tại Việt Nam làm cho tất cả các loại Key Word mất hết .Họ có sắp xếp , họ biết Google có Tri Tuệ Nhân tao AI là cua Google .Vì vay họ trộn 2 nội dung lại , và đem đổ lên hết người của Google . Nếu tôi không sống thì ai sẽ mỡ ra nỗi oan này . Họ đánh bạn mất niềm tin còn hơn đánh uy tín . Nó bị xoay quay 1 nhóm người vì nó hiểu được Google , Nó đến với bạn không vì một nội dung lợi dụng , hay xin tiền , tài chính hổ trợ , Mà nó tìm vì nghĩ mỗi lần công ty Google bồi thường là trên 200 tỷ USD . Nó lo sợ các công ty nhỏ , nhà mạng liên kết nhau , rồi đánh sập Google . Nhà Phát Triển Google , Khi bạn là Nhà Phát triển của Google hoặc Nhà Sáng tạo nội dung Youtube thì bạn phải hướng cộng đồng , hoặc mang nội dung tiện ích để bảo vệ Google và Youtube. Chứ bạn là nhóm Nhà Phát triển Microsoft . bạn không lấy dữ liệu để thực hiện được công việc nghiên cứu của Google . Google Play , Google Chrome
  Hệ điều hành Android của Google , Gmail của Google là bạn đã sai rồi . Chứ bạn nghĩ Microsoft chắc lấy dữ liệu doanh nghiệp từ cửa hàng Google Play về chắc làm ứng dụng hay Quãng cáo cho Google ? Nếu tôi không phát hiện ra thì nguồn dữ liệu của Google bị xâm hại , Các cuộc thay đổi sản phẩm cho Cơ Quan , tổ Chức được diễn ra đúng theo như dự tính của họ . Cả đống việc phát hiện tại Asian , các thông báo của tôi bị các âm mưu thù địch và bàn tay Thế Lực tại khu vực tôi che chở . Với các hứa hẹn đầy đủ cho họ . Google thì lo tạo nội dung , Google Play Thì lo cài đặt , Google Chrome thì thiết kế web , Ai cũng bận chỉ có Nhà Mạng rãnh tay hổ trợ các Nhà Quảng Cáo và Nhà Phát Triển của công ty khác làm cho tất cả thành viên Google bận rộn ứng cứu hỗ trợ khách hàng …. Vậy tôi phải thực hiện thế nào khi đúng 2 từ TRÁCH NHIỆM . tại Việt Nam 🇻🇳 Ngày 10/08/2022. Mạng lưới là rào cản lớn nhất , Nhà Quãng Cáo Chạy Giỏi Nhất ( bị họ bấm nên chạy ) tôi nói thật khi họ yếu thì họ cần bạn , Khi họ mạnh bạn cũng bị lợi dụng như con cờ .Nhà Phát triển thiết kẾ giỏi nhất. Làm quá trời ứng dụng , Lợi nhuận thì không thể chấp nhận , và phải làm hacker để sinh sống Và họ là ai ? Họ biết kỹ thuật đó để hướng dẫn cho bạn trở thành 1 hacker , để các Nhà Phát Triển trở thành người thế thân , khi nhiều sự việc bại lộ ra , Ví dụ : khai thác tài khoản Google 1 cách tối đa ,Khai thác nguồn TÀI lực từ ứng dụng bị bất thành . Khi 2 nhóm này làm loãng Kinh tế thành công thì nó lại kéo dài thời gian khiến nhóm này phải kiếm tiền từ nguồn đó , hoặc nó biến bạn thành Hacker chuyên nghiệp , Và mặc định cho bạn thế thân dùm họ bất cứ lúc nào . Nhà Phát Triển Nhà Quãng Cáo bạn có thuộc Tổ Chức Công Ty Google không ? Bạn có thấy bạn đang bị thiệt thòi không bạn có thấy họ lợi dụng bạn không ? Và nghề nghiệp kinh doanh này , Ai Là người dạy cho họ từ thuở mới bắt đầu . Ơn nặng của Thầy còn chưa kịp mang . Mà còn quay ngược lại . Người Thầy họ mà họ còn đối xử như thế , Còn Các bạn cũng chỉ là dọn rác hoặc là 1 công cụ sai khiến .Rồi họ biện minh với hành động sai trái là giúp đỡ Nước Nhà v, giúp phát triển quê hương .Để mong nhận được sự thông cảm 2 chiều , Khi tôi lên tiếng bên vực cho các bạn Nhà Phát Triển , Nhà Quãng Cáo thì các bạn vì đồng tiền lại chửi tôi , nhưng các may mắn là gặp tôi hiểu nghề của các bạn nên trách thì tôi không trách . Nhưng tôi trách là khi tôi bắt được kẻ lợi dụng các bạn thì các bạn bỏ mặt tôi thì thôi , còn tiếp sức chặn các thông tin ứng cứu cho công ty bạn ở nước ngoài . Bởi vậy người làm du lịch có suy nghĩ giao tiếp với nước ngoài . thì họ bảo tôi Là phản Quốc . không chịu giúp Nhà . Nên tôi hành động lần này để đánh dấu 1 lần thay đổi 1 sự kiện quan trọng của Google . có thể nguy hiểm là tù tội . Nhưng nói ra để Google biết bảo vệ cho Google . Cứ tôi vì bảo mật nên im không giải thích . Để sự việc lâu nữa thì tôi chết rồi họ cũng hại Google . nên Google ráng giữ gìn bảo vệ Parvacy Police from Google . Và giữ địa lý có vị trí ưu tiên cao nhất là USA . 🇺🇸. Lấy Chính Sách Ra Làm Luật . Để Google và đối tác luôn được bảo vệ kinh doanh công bằng . Đối tác không bị xem thường , họ không thể bỏ bạn , Đối thủ muốn đánh uy tín cũng khó , Nên Demo và một số Luật áp dụng cũng như quyền lợi cho bản thiết kế Google & Sản phẩm của Google on Words 2023 .mà tôi thì muốn Google nhận đầy đủ nội dung , bản thiết kế trọn vẹn 1 lần , Và show tất cả ra 1 lần vào 01/2023.Chứ họ lấy nội dung không đúng làm gãy đoạn , mất thời gian . Còn Google không làm . Tôi sẽ kêu gọi . mỗi nước có kinh doanh sản phẩm cong ty Google hoặc do Google chọn thì chia ra mỗi nước 1 phần , khi design xong ghép lại .Là hoàn thành SỨ MỆNH SẮP XẾP CUỘC SỐNG CỦA MỌI NGƯỜI.GOOGLE ĐANG THỰC HIỆN . Còn không Google sẽ xem bản kế hoạch trước . Thật thoải mái khi nói lên sự thật . Còn Kênh Youtube nửa để Kinh Doanh . Nên Demo đó khi 2 bên An Toàn hãy nối lại . Còn chưa yên tâm cứ để tương trợ song song

 • Mikhail Shashin says:

  Volga live now is on youtube, it was before Solovyov live , this man is under USA and EU sanction, youtube should remove those russian propaganda tv host Solovyoov

 • Bruce //Yen says:

  I am a US citizen living in Taiwan right now. /Taiwan goverment is going to control freedom of speech by cencership youtub and facebook content.
  Are Youtube going to cooperate with it?

 • Love U Divine Tarot says:

  I have been experiencing so many hardships with my channel Love U Divine Tarot…. I have a video right now maybe a 25 min video that has been uploading for three (3) days and still uploading.
  However, My featured video says now two years ago when in fact it has been almost four years in total. I have made so many requests for help and have not received any action as far as assistance at all…. In addition this is my next step after sending constant feedback to the feedback department for almost four years…. Thank you all so much for this beautiful platform as a whole.

  Signed:
  I Much need your help
  Love U Divine Tarot

 • .My name is Lynda Jenerett On May 14 2022-I thought I was signing up for a trial period for Nexflix, it was Youtube instead. The funny part of it all, the gentleman name Sam spent an hour-n-a-half selling me something called M Player. I called the number says:

  My name is Lynda Jenerett
  On May 14 2022-I thought I was signing up for a trial period for Nexflix, it was Youtube instead. The funny part of it all, the gentleman name Sam spent an hour-n-a-half selling me something called M Player. I called the number I was given to set up(again what I thought was Nexflix)855-846-3987. Who ever they are took the 29.99 out of my account , not for Youtube but for M Player, without my permission. Since then, my google account, specifically my email–jenerettlynda@gmail.com, I have been locked out of it since May 14.
  The last before the last time I called, they were going to put it back. The last time I called, they asked if it was loaded on my TV, it is I said yes they said I had to pay for it. I reminded him I did not want it on the 14, and I do not want it now.
  Not only did they take monies from my account, they also locked me out of my Google account.
  I cancelled my trial period with you and asked them to give me my money for Mplayer.
  It cannot be you guys because he was selling MPlayer.
  However it was the number on the 2 week trial period for Youtube.
  Please help me!
  Again their number is 855-846-3987
  My number-743-207-8944
  newly created e-mail-ljenerett19@gmail.com.

 • Lily Yen says:

  To You Tube:

  You being also part of stealth am being used to infer insults along the lines of immorality. This is becoming more apparent, especially when Mozart’s aria was sung by a supine blond, a Holle?

  This intentional tort ongoing, containing toxic irradiation, is now an expression of private angst leading to hate. Our ancestry, being from also European monarchs had led to further envy and jealousies. At no time did I think a group of Black men who were unackowledged by their fathers were behind these assassinations and torturing.

  Stated immediately upon displacement, “…why were all white women holes while black was equated with sodomy while Polo stood waiting at the altar (a surface upon which sacrifices were made)?” was one of my observations. After so many years, being Mongoloid is now the same as a rape victim. There remained no sense, or logic, behind such rhetoric! I fear that exploiters were using me for marketting, or private gains, onwards from the 1980’s.

  Electronic Privacy Communications Act violations continued, and many had come forth, identifying Bill Clinton as a person who claimed I was employed by the DOD! There never was such a thing, including clandestine work!

  Please edit your content from including also, defamation! There was never a match or otherwise, including sentiments.

  Regards,

  Lily Yen, M. D.

 • John says:

  Video’s like Tucker Carlson from Fox should not come up when you search NEWS. These OPINION shows, labeled this from their own lawyers in court, should not come up in the News Category when searching. There are a LOT of mislead people who think this is the news. Its bad enough that these entertainment shows add the word NEWS in their titles. A Company as big as Youtube needs to be HONEST with their viewers. Please put all these OPINION videos in a different category. They are NOT the news, they are OPINION, by their definition, so give them a proper search category. Thank you,

 • sam derrick says:

  you need to take down the pro russian man in st petersburg he is talking up Putin. baklykov.live

 • Helen kiflemariam says:

  Hello my name is Helen kiflemariam. My video which I never authorized has been used by so many YouTubers and Facebook users. I have asked YouTube and Facebook not to allow my video to be used.I have been traumatized and affecting my mental health. I am again requesting you tube to remove my video that never authorized by me.
  Sincerely Helen kiflemariam

 • ZAN LANDOWNE says:

  how do i reach a person to speak with ?? it seems IMPOSSIBLE to talk to someone about my issue. I have spent an hour trying every way to chat with an agent and no help at all. I am at this email address: zanvalli67@gmail.com. please get in touch with me .Zan

 • Dr Toda says:

  2 years plus with YouTube ,I have more than 750,000 views and almost 4,000 subscribers and about 15,000 watch hours. It’s quite astonishing to see epileptic, up & down incongruent records of watch hours on monetization page that has consistently being lower than the watch hours on Analytics. I need a real staff to review this anomaly, fix it and get cleared for monetization.

  Thank you for helping human race through this platform.

 • Samim Asraf says:

  I am from Bangladesh. I want to wet the YouTube office and gain some knowledge. I also want to learn something.

 • F SCOTT says:

  YOUTUBE NEED TO HIRE SOME SPY TO PROTECTS CERTAIN MINORITY THAT BEING BULLIED EVERYDAY BECAUSE WHAT SOME RELIGIOUS BELIEVE TO KILL AND HARASSING OTHER MINORITY IN INDONESIA. I CAN ASSURE YOU GUYS WHAT APPROPRIATE AND WHAT NOT, PAYING THOSE TERRORISTS HIGH DOLLARS IS NOT MY CHOICE. PLEASE YOU GUYS NEED TO HIRE ME SO I CAN FILTER THOSE ACCOUNT.

 • louis gauci says:

  YOUTUBE ‘MONKEY HATERS’ FORM PRIVATE GROUP WHERE MEMBERS ARE PAYING TO HAVE BABY MONKEYS TORTURED AND KILLED ON CAMERA

  An investigation from animal advocacy groups Action for Primates and Lady Freethinker found that U.S.-based YouTube and Facebook users are working with people in Indonesia to facilitate monkey torture videos on online platforms, including Forumotion and Telegram.

  An anonymous source shared videos and screenshots of chats from group members, who claim to have paid for macaques, including baby monkeys, to be abused, tortured, and killed. The torment includes:

  cutting off a monkey’s ear using scissors
  physically beating a monkey into submission
  throwing a monkey into the water and mud-filled hole
  using a large knife to cut off a monkey’s finger
  piercing ears, noses, tongues, eyelids with hat pins
  violently swinging a monkey round and round using a chain attached to the neck and then launching the monkey high into the air so that he was severely injured when he plummeted to the ground.
  tying a monkey’s arms behind his back followed by kicking him repeatedly in the face and forcing him underwater repeatedly

  tying infants to a wooden platform (‘spread-eagled’) and then beating them with hands and branches

  hanging a monkey by his scrotum and penis and submerging him in ice-filled water

  cutting off the arm of an infant monkey, beating the infant with a severed arm, then cutting the throat to kill the infant.

  I am joining Lady Freethinker and Action for Primates calling on social media and video sharing platforms to take immediate action to stop the proliferation of animal torture content that is being posted online.

  On July 26, Forumotion responded that they had banned the forum and its creators for violating terms of service and breaking the law, and reported them to the police. The YouTube, Facebook, and Telegram profiles remain active.

  These monkeys’ suffering is real, and it is heartbreaking. Social networks can and must do better to stop animal torture for fun and profit. YOUTUBE DO THE RIGHT THING AND REMOVE VIDEOS OF VIOLENCE AGAINST ANIMALS

 • Gary Holtfreter says:

  What the hell is all this foreign crap in utube. Utube should only be American!!!!!! You Democrats are destroying America. Since you helped Biden get elected illegally utube has gone straight to hell. I hope you realize you are destroying Amercas freedom. Time to drop utube!!!!!

 • Barbara Vogelman says:

  Ban Onision now. He is a serial pedophile. Either you are accomplice or don’t care. We are all willing to delete YouTube.

 • Torie says:

  Are you going to allow me being a target because of religious hate? I’m tired of being harassed and reprimanded

 • Pearl says:

  Youtube
  Please remove a part of a video on (15 things you didn’t know about India) published Jan, 29,2019. The part of the video is nude and we find this inappropriate and not suitable for kids. Please we can pay for this in the cinema and parental guidance. This has an impact as to whether we want to contribute to the channels. Nor forgetting how discouraged we are. Again, a lot of reaction people are viewing this and you could see how uncomfortable this is. This nude content does not belong on public youtube. It is circulating. We don’t want the entire video block just the nude part. This nude part is where some kind of a religious festival with orange flags.
  We are not sure who is responsible for sending this content for reactions. People need to review video for any nudity before submitting for reactions on youtube. Again, if you type (15 things you didn’t know about India) in the middle part is nude people right in front of the camera. Very explicit. Please, please remove this as the kids also is traumatized. Thank you.

 • >